Превенция на заболяванията и пълнадигитализация в системата на здравеопазване –

...
Превенция на заболяванията и пълнадигитализация в системата на здравеопазване –
Коментари Харесай

Първите стъпки на  Демократична България в здравеопазването: засилена профилактика и пълна дигитализация

Превенция на болесттите и пълнадигитализация в системата на опазване на здравето – това садвете стъпки в най-спешен порядък, по които трябвада продължиработата на идващото Народно заседание. Мнението е на третия в кандидат-депутатската листа на Коалиция„ Демократична България - Обединение “ в Пловдивд-рБориславМатеев, който бе и консултант на министъра на труда и обществената политика в последнияредовен кабинет.

В Откритото предизборно студио наДарикрадио той акцентира, че целта в метода - и на управническите екипи, и на администрацията, и на нас като консуматори, трябвада са тъкмо тезидве стъпки.

Здравната профилактика на българитее значима, зада не се стигадоболнични лекувания, тъй като те са скъпи, високо профилирани и са главният тежък детайл, който натоварва здравната ни система, изясни ощед-рБориславМатеев.

По отношение на въвеждане наработеща електронна системи в опазването на здравето, той акцентира, чадо огромна степен процесът към този момент е стартирал, следва синхронизация.

„ Електронното здравнодосие щедаде една систематизирана картина какво се случва с паричните потоци в системата, какъв е резултатът отразходването на средствата и кои садефицитите, безапелационен е третият в кандидат-депутатската листа на „ Демократична България - Обединение “ в Пловдив. Първите стъпки като напримерелектроннатарецепта и хоспитализация към този момент са направени,резултатите са позитивни, само че тази наклонност трябвада продължи, акцентира ощед-рБориславМатеев.

Подумите му, така наречен Триъгълник на знанието, трябвада сереализира съответно и дейно. Връзката сред университетските среди и бизнеса трябвада стане национална политика, безапелационен е доктор Матеев.

Постоянният „ разходна мозъци “ не трябвада бъде свързан от стопански, обществени или политически аргументи, пъкъла се води от потребността за познания, приемане на нови хрумвания и използването им тук в България, разяснява ощекандидат-депутатът отлистата на коалиция „ Демократична България-Обединение “ в Пловдив.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР