Превеждат на арабски език документите, които са нужни екстрадирането на

...
Превеждат на арабски език документите, които са нужни екстрадирането на
Коментари Харесай

Превеждат на арабски документите, нужни за екстрадирането на Божков

Превеждат на арабски език документите, които са нужни изгонването на предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от от Обединените арабски емирства. Това заяви пред публицисти представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Тя изясни, че документите са в доста огромен размер и сега, в който са подготвени ще бъдат изпратени на Министерство от правораздаването.

Припомняме ви, че Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от бе арестуван в ОАЕ.

Официално: Васил Божков, Георги Попов и Александър Тумпаров са лицата арестувани в ОАЕ

Заедно с предприемача бяха арестувани и избягалите с него висши мениджъри във компанията му Георги Попов и шефът на "Еврофутбол " Александър Тумпаров (член на надзора на "Левски ").



Снимка: Александър Тумпаров и Георги Попов

По-рано през днешния ден стана ясно, че Прокуратурата разпореди на министъра на културата Боил Банов да ревизира законността на антиките, стопанисвани в частния музей на фондация "Тракия ". Това е фондацията, следена от обвинения хазартен необут Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

ВАП погна фондацията на Васил Божков

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР