Превъзходната представителка на Холивудския каймак Дженифър Анистън ще навърши 50

...
Превъзходната представителка на Холивудския каймак Дженифър Анистън ще навърши 50
Коментари Харесай

Дженифър Анистън – Фифти – фифти секс

Превъзходната представителка на Холивудския каймак Дженифър Анистън ще навърши 50 години при започване на другия месец, само че даже скорошните папарашки фотоси на звездата въобще не загатват, че фигурата и лицето й са нещо по-различно от това, което са били в последния четвърт век, а точно – генетичен джакпот и превъзходна репрезентация на женската половост. Тя, несъмнено, има режим и тренира крепко, а резултатите са страхотни. Тялото на Дженифър продължава да бъде чиста фикция. Някои даже настояват, че на 50 без няколко дни тя е в най-качествената си форма.

Преди повече от година името на Дженифър Анистън нахлу в заглавията откакто тя се раздели със брачна половинка си Джъстин Теру – режисьор и артист, прочут от шедьоври като “Американски психар ” и “Мълхоланд Драйв ”.

А още по-рано, през 2016-а, тя предстоящо беше част от индустриалния поток информация, отпушен след новината, че Анджелина Джоли е решила да се разведе с Брад Пит след 11 години фамилен живот. Като някогашна брачна половинка на Пит, зарязана от него точно поради аферата му с Джоли в средата на предишното десетилетия, Анистън е третият основен облик в тази грандиозна холивудска драма.

Могъщата фабрика за сензационни вести мигновено вкара в послание тогавашната обич на Брад и Джен, изплуваха клюки за тяхно наново събиране, появиха се спекулации, че двамата са се срещали в Ню Йорк малко преди Джоли изненадващо да заяви за своето предпочитание да се раздели с Пит. От ъгъла на Анистън нямаше публична реакция след раздялата, само че близки на актрисата описаха обстановката с една известна религиозна думичка от традициите на Изтока – карма. Джоли била жертва на неприятната карма, която предизвикала откакто откраднала Пит от Дженифър. Истината е, че като за представители на холивудския хайлайф, съюзът сред Джоли и Пит продължи прекомерно дълго.

От друга страна тя на няколко пъти е съобщавала, че Брад Пит е любовта на нейния живот и точно тези реплики служат за гориво на надпреварата от клюки и спекулации, което си устроиха светските медии. Те бяха обновени след раздялата с Дъстин Теру.

Все още на 49 години, Дженифър Анистън е единствената звезда от монументално сполучливия деветдесетарски сериал “Приятели ”, която съумя да структурира внушителна кариера в А-групата на холивудското кино. Тя съумя да се настани в своя лична ниша на сантиментални комедии и да капитализира върху излъчването си на положително момиче с огромно сърце и възприятие за комизъм. За разлика от Анджелина Джоли да вземем за пример, Анистън не се възприема като някакъв извънредно значим дипломат на мир по света, нейното его не раздуто до галактическите мащаби на други звезди с култ към обществените дела като Боно и Джоли.

В киното тя също няма упоритостите да бъде новата Мерил Стрийп. Анистън взе участие най-вече в леки фамилни и юношески заглавия, проектирани да задоволят усетите на всеобщата аудитория. От време в точния момент Дженифър рискува с някоя по-смела роля в самостоятелен или по-малък филм и съгласно някои критици тя фактически има актьорски гений, прочувствен диапазон и трагичен капацитет, а не е просто любимката от “Приятели ”.

Дженифър Анистън въплъщава концепцията за чаровното момиче от прилежащия вход или офис, тя е ужасно атрактивна, само че в това време има приземено и органично лъчение, което я прави прелестен избор за сантиментални комедии. В последните 10 години тя е това за жанра на целувките и въздишките, което беше Мег Райън в края на 80-те и през 90-не години на предишния век.

Снима се във всевъзможни жанрове и стилове


Дженифър Анистън е от тези холивудски звезди, които обичат да се изявяват в по този начин наречените сезонни филми – летни, зимни, есенни. Последният тематичен шлагер за нея беше “Коледно празненство в офиса ”. Сюжетът разказва приготовленията за огромен корпоративен ваучър, който е проведен в опит да бъде притеглен и съблазнен значим клиент. Класически сюжет за професионалните желания на Анистън. Но истината е, че тя не е претенциозна и се снима във всевъзможни жанрове и стилове. Тази година следва да я гледаме в криминалето “Murder Mystery ”.

За нея


Тя прави верните избори за персоналния си живот


Дженифър е толкоз известна, че към нея постоянно се шуми. Тя е непрекъснато в заглавията. Преди две години всички обсъждаха единствено развода на Брад Пит и Анджелина Джоли и непрекъснато намесваха Дженифър Анистън в обстановката. Винаги ще има хорпа, които желаят да я трансфорат в част от нечия драма. Кортни Кокс го сподели доста добре тогава: “раздялата на Пит и Джоли не е обвързвана с Джен, това няма нищо общо с нея и тя не е заслужила да бъде вкарвана в интриги и медийни сензации ”. Джени е страховит човек и се веселя, че кариерата и е супер. Вярвам, че и в персоналния си живот тя прави верните избори и резултатът е естетика и успокоение за нея.

Лиса Кудроу, актриса


Няма нищо общо с Рейчъл от „ Приятели “


За Дженифър ще изтъквам моят другар и сътрудник от “Приятели ” Матю Пери: “Какво може да каже човек за Дженифър, което да не е казвано към този момент от някой по-умен и с по-богат речник от мен. ” Дженифър е обожавана от толкоз доста хора по света. Разбира се, аз дръзвам да настоявам, че я познавам добре и имам директни усещания от нейния топъл темперамент. Тя е толкоз друга от персонажа си в “Приятели ” Рейчъл. Дженифър и Рейчъл в действителност са ужасно разнообразни.

Мат Лебланк, артист


С съсловия над Анджелина е


Наистина не знам какво му е минавало през главата на Брад Пит преди години когато заряза Дженифър Анистън поради Анджелина Джоли. Да, по това време Джоли бе считана за най-еротичната жена на планетата, всички бяха луднали по тези устни и връзката с Пит беше като мокрия сън на всички почитатели на холивудски звезди. Но още тогава беше ясно, че характерът на Джоли е неустойчив, всички тези деца, желанието да си осинови дете от всеки континент, обществения активизъм. Прекалено насериозно се беше взела. Аз постоянно бих предпочел Анистън пред Джоли. Тя просто е с съсловия над нея.

Хаурд Стърн, продуцент и радио водещ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР