Превъзбудена тълпа скача и тренира зумба на 6-о авеню и

...
Превъзбудена тълпа скача и тренира зумба на 6-о авеню и
Коментари Харесай

Светът лудна по Андреа, колежките й злобеят

Превъзбудена навалица скача и тренира зумба на 6-о авеню и 48-а улица в Ню Йорк с българска чалга, видя HotArena.

Песента на която хората подскачат бясно е на Андреа. Звуците от хитовия й дует с Кости „ Неблагодарен “ притегля вниманието на минувачите. Сред тълпата е и българин, който снима необикновената панорама.

Зумбата е фитнес танц, въодушевен от латино танците. Фактът, че парчето на певицата звучи мощно в Ню Йорк, провокира вълна от мнения, появиха се даже подозрения, че групата трениращи са българи. Самата изпълнителка е безапелационна, че няма пръст в това и, че е по-скоро доказателство, че е известна отвън родината, за което никой не трябва да я съди. Зумба с Андреа в Ню Йорк не е изолиран случай, Започнаха да се появяват сходни клипове от Китай, Сингапур, Дубай, Индия, Мексико, както и от прилежащите на България страни.

Дали еуфорията е дирижирана от самата изпълнителка или не, факт е, че Андреа съумя да издразни на макс колежките си. Любимата на Кобрата, която напусна редиците на „ Пайнер “, твърди, че е доста по-успешна, работейки сама. Тя не резервира положителни връзки с никого във компанията и триумфите й зад граница карат чалгарките да я ненавиждат, Единственият,м който призна достиженията й е попфолк кралят Азис, написа България през днешния ден..
„ Бях в Сен Тропе и там по радиото звучеше ария на Андреа – почтено “, споделя Азис.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР