Превъзбуден от своята категорична победа над Дейвид Хей, бившия шампион

...
Превъзбуден от своята категорична победа над Дейвид Хей, бившия шампион
Коментари Харесай

Тони Белю: Искам Тайсън Фюри, с удоволствие ще го нокаутирам!

Превъзбуден от своята безапелационна победа над Дейвид Хей, някогашния първенец в полутежка категория Тони Белю провокира някогашния единен първенец в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО), който ще се завърне на кръга на 9-ти юни в Манчестър против към момента неназован съперник.

Докато Белю не е подготвен да се изправи против някой толкоз огромен конкурент, колкото международния първенец на WBC Дионтей Уайлдър, той би се радвал да се добере до дуел с Фюри, тъй като има вяра, че "Циганският крал " не е нокаутьор - за разлика от Уайлдър или Антъни Джошуа.

"Искам дуел с Тайсън Фюри. С наслаждение бих го нокаутирал. Не споделям, че мога да победя оня Фюри, който победи Владимир Кличко през 2015-та година в Дюселдорф. Но споделям, че мога да победя актуалната версия на Тайсън Фюри. Той не е нокаутьор като Антъни Джошуа, Дейвид Хей или Дионтей Уайлдър, той е огромен и бърз за тежка категория, само че тъкмо това е срещата, която желая ", съобщи Белю.

Промоутърът на Белю, Еди Хърн, обаче не има вяра, че Фюри би се съгласил на дуел с някого като Белю в близко бъдеще.

"Когато видите против кого ще се изправи Тайсън Фюри в идващите си три или четири срещи, ще разберете, че той няма желание даже да се приближи до някого от класата на Тони Белю ", съобщи Хърн.

Фюри е отвън кръга от ноември 2015-та година, когато пътува до Германия, с цел да шокира света с изненадващата си победа посредством съдийско решение над господстващия в продължение на десетилетие украинец Владимир Кличко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР