"Превърни балкона си в градина" е мотото на кампания БАЛКONA,

...
"Превърни балкона си в градина" е мотото на кампания БАЛКONA,
Коментари Харесай

Социална кампания превръща балкона в градина

"Превърни балкона си в градина " е мотото на акция БАЛКONA, която стартира през днешния ден - 5 май, оповестиха уредниците. Тя има за цел да стимулира участниците да основат красиво и зелено място навън в своя дом, където да поддържат връзка повече с околните си хора и да вършат всичко, което обичат.

В акцията може да се включи всеки, който желае да преобрази терасата си и търси вдъхновяващи хрумвания за това. Кампанията е онлайн, а за присъединяване е належащо искащите: да запишат видео или да създадат фотоси на своя балкон, да опишат за какво желаят да имат балкона на своите фантазии, да разгласяват своето видео или фотоси във Фейсбук групата Na Balkona, да имат тераса с не е по-голяма повърхност от 8 квадратни метра, която да се намира на територията на София.

Съвременни Ромео и Жулиета - италианци се влюбиха от балконите си във Верона

Жури ще отличи участниците с най-нестандартните, забавни и истински отговори, които ще получат награди от уредниците на състезанието - ONA Design. Първа премия - 3D план на мечтания балкон и неговата реализация, втора премия - 3D план, съгласуван с характерността на участника. Специална премия ще връчи и публиката - ONA Design ще изготви 3D план на балкона на този участник, който събере най-вече гласове на формалната интернет страницата на състезанието www.balkona.design.

"Да превърнем балкона си в зелена градина е елементарно. Това ще ни помогне да понижим напрежението, да пречистим въздуха и да понижим нездравословните излъчвания в нашия град. Също по този начин, ще ни даде още едно скъпо, неповторимо местенце, на което да се радваме с приятелите и фамилията си ", споделя арх. Милена Добрева, интериорен дизайнер и създател на студио ONA Design, представена в прессъобщението.

Срокът за присъединяване е 29 май, а спечелилите ще бъдат оповестени на 3 юни във Фейсбук групата ни Na Balkona, както и на www.balkona.design.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР