Превърнете диетата си в извор на младостта. В днешно време стресът,

...
Превърнете диетата си в извор на младостта.
В днешно време стресът,
Коментари Харесай

Антиейдж диетата трябва да съдържа тези храни

Превърнете диетата си в извор на младостта.

В днешно време стресът, нечистият въздух и въздействието на слънцето са основните фактори за по-ранното стареене на кожата. За да се оправим с тях, към този момент има редица артикули, които третират казуса незадълбочено, само че тайната за трайното справяне със състаряването е в вярната диета, въз основата на уравновесеното хранене.

Какво ви би трябвало, с цел да превърнете хранителния си режим в ефикасна антиейдж диета.

  • Витамин С – бори се с изтъняването на кожата, което е отговорно за стареенето, като в същото време пази колагена в кожата. Ще го намерите в цитрусите, броколите, горските плодове, кивито.
  • Витамините A , D и E, както и омега-3 мастните киселини  – усъвършенстват външния тип и здравето на кожата. Търсете ги в сьомгата, орехите и сиренето, които ще ви оказват помощ да получите задоволително витамин D и омега-3, до момента в който спанакът и бадемите ще усилят най-силно приема на витамин Е.
  • Витамин К – усъвършенства кръвообращението, работи срещу задържането на вода и контролира високата кръвна захар – все фактори, които забързват процеса на стареенето. Можем да си го набавим с авокадо, спанак и други листни зеленчуци.
  • Антиоксиданти – обичани в битката с признаците на стареенe, тъй като поддържат равнището на хидратация в кожата и оказват помощ за битката с вредата от слънцето. Намерете ги в горските плодове, както и в зеления и черния чай.
Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР