Превърналият се в довереник на Кристиано Роналдо - Пиерс Морган

...
Превърналият се в довереник на Кристиано Роналдо - Пиерс Морган
Коментари Харесай

Довереникът на Роналдо за Тен Хаг: От този клоун ли се чувстваше неуважаван

Превърналият се в поддръжник на Кристиано Роналдо - Пиерс Морган не се посвени да нападне мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг и даже да го назова " смешник " единствено часове, откакто нидерландецът се опита да изясни своята позиция за случилото се, което докара до разрива сред двете страни. 
 Тен Хаг за пръв път разяснява обширно обстановката с Роналдо: Исках да остане, само че нямаше връщане обратно след изявлението Тен Хаг за пръв път разяснява обширно обстановката с Роналдо: Исках да остане, само че нямаше връщане обратно след изявлението
Както е известно, Роналдо даде скандално изявление точно пред Морган, в което атакува " алените дяволи ", американските притежатели на клуба, както и Ерик загар Хаг, като съобщи, че няма по какъв начин да почита човек, който не е посочил задоволително почитание към него. 
 Йозил отбрани Роналдо: Наистина не разбирам от кое място идва тази негативност Йозил отбрани Роналдо: Наистина не разбирам от кое място идва тази негативност
" Той е добър футболист, когато е във форма, и можеше да ни помогне да реализираме задачите си, само че беше ясно, че не е. След това изявление, което даде, бе ясно, че ще напусне даже не е обсъждано като тематика, " съобщи Тен Хаг. 

Именно тази имитация бе представена часове по-късно от Морган, който на собствен ред отговори на нидерландеца. " " Когато е във форма, той е добър състезател ". Трудно е да си представим за какво Роналдо се е чувствал неуважаван от този смешник, ", написа Морган, който е прочут като неприкрит почитател на Арсенал.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР