Превърналите се от години в говорителки на укриващия се в

...
Превърналите се от години в говорителки на укриващия се в
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева пише декларациите на БОЕЦ, Люба Кулезич също ще протестира против прокуратурата

Превърналите се от години в говорителки на укриващия се в Белград съсипател на КТБ Цветан Василев – Люба Кулезич и Соня Колкутклиева, се разкриха обществено като негови сподвижници.

Така комсомолският жар, с който пазят габровския лъжец, намира своето разумно пояснение, а върволицата от хора на Цветан Василев, дефилиращи непрекъснато в телевизионното студио на Люба Кулезич, до момента в който последната се прави на „ самостоятелна “ и „ проверяваща “ журналистка, сигурно няма да секне скоро.


„ Журналистките “ на Цветан Василев Люба Кулезич и Соня Колтуклиева също ще стачкуват в негова отбрана

Всъщност връзките на Соня Колтуклиева с някогашния притежател на КТБ са повече от дебели, като наказателното дело срещу нея за получени от Василев 90 000 лв., още е висящо.

Оказва се, че и двете ревниво поддържат НПО-то БОЕЦ, което е на ръчно ръководство от Белград и което се обявява като уредник на митинга на 12-ти септември срещу държавното управление и претендента за основен прокурор Иван Гешев.

Във фейсбука на БОЕЦ първо Колтуклиева дава задушевни препоръки на Георгиев (или „ Жоро “, както фамилиарно го нарича), по какъв начин да написа обръщенията си, а по-късно даже го кани в София, с цел да му „ покаже “ персонално по какъв начин се пишат прессъобщения и изявления:


После Люба Кулезич също се включва с поддръжка за БОЕЦ, като приканва лумпените от НПО-то на Василев да не се огъват и да имат вяра в Силата.


Разбира се, даже и всички платени от Цветан Василев „ публицисти “ и „ деятели “ на повикване да се включат в уличното маршируване, това няма по какъв начин да прикрие обстоятелството на грабежа му от КТБ, както и позорното му бягство от българското правораздаване.

Изборът на Иван Гешев за основен прокурор пък сигурно за следващ път ще извади от равновесие Цветан Василев и Иво Прокопиев, тъй като освен ще има отмъщение за кражбите им, само че и няма по какъв начин да получат по този начин жадуваната от тях индулгенция от властта и прокуратурата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР