Превърналата се в традиция инициатива на Lidl в подкрепа на

...
Превърналата се в традиция инициатива на Lidl в подкрепа на
Коментари Харесай

Lidl продължава подкрепата за регионални земеделски производители и през есента с пети фермерски пазар

Превърналата се в традиция самодейност на Lidl в поддръжка на реализацията на продукция на районни производители продължава в София и тази седмица. Петият фермерски пазар на веригата ще се организира от 10.00 до 19.00 ч. на паркинга пред магазина на ул. „ Ладога “ 3 сред 25-ти и 27-ти септември. Предвидени са и всички нужни защитни ограничения против Covid 19, като дезифектанти и умивалници на входа и изхода на пазара.
Обособеното място ще включва шатри и дървени маси за излагане на стоката. Регионалните производители ще зарадват потребителите с многообразие от лична продукция като млечни и месни артикули от Гигенския манастир, фермерската мандра „ Каменяк “ и от „ Катарино “. Освен обичайните за сезона плодове и зеленчуци като ябълки, круши, праскови, грозде, тиквички, картофи, лук и домати, на фермерския пазар ще могат да бъдат открити още и био фасул, нахут и ядки от земеледския производител Димитър Панчев, както и разнообразни типове чай и мед.
 LIDL е първата хранителна верига у нас със документ Коронавирус SHIELD LIDL е първата хранителна верига у нас със документ Коронавирус SHIELD
Лидл България е първата хранителна верига у нас, която получи документ Covid Shield – най-високо равнище " Отлично ", от визиите...
Технически уредник на събитията е „ Фармхопинг “ - онлайн фермерски пазар с над 100 ферми, произвеждащи чиста продукция, която е налична за хората от града през онлайн платформа.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР