Превърнахме се в една от най-желаните инвестиционни дестинации, казва доц.

Превърнахме се в една от най-желаните инвестиционни дестинации, казва доц. ...

Моята мисия е грижата за децата.

Превърнахме се в една от най-желаните инвестиционни дестинации, казва доц. д-р инж. Ивайло СимеоновБитка е от единия лев, с който разполагаш в общината, да създадеш стойност за два
Ивайло Симеонов в роден в гр. Елин Пелин през 1976 година. Завършва СОУ „Васил Левски“ в града през 1995 година. След това се дипломира като инженер по комуникационна техника към Факултета по комуникационна техника и технологии на Техническия университет - София, а през 2012 година и като магистър икономист към Университет за национално и световно стопанство, гр. София. Има академична кариера като доцент в Техническия университет - София, преподавател по мениджмънт на високите технологии, иновации и предприемачество, дългогодишен съветник на Ректора, академичен наставник на клуб „Информационни и комуникационни технологии“, създател и председател на Националното представителство на студентските съвети, председател на Университетската синдикална организация „Висше образование и наука“ към КНСБ и на Университетския клуб по таекуон-до. Автор е на над 35 научни публикации в сферата на образованието и информационните технологии, член на Съвета на директорите на Северноамериканско-българската търговска камара, Българо-казахстанската търговска камара и „Гражданска инициатива България“. Има две деца.
Като основен участник в редица глобални иновационни проекти през годините доц. Симеонов е участвал в управлението на инвестиции на обща стойност над 20 милиона лева. На местните избори през 2015 г. доц. д-р инж. Ивайло Симеонов е издигнат за кандидат за кмет на Община Елин Пелин от страна на местна коалиция ВМРО - Нова България. Той печели изборите с двойна преднина. На XXIX-то Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България, проведено на 23 и 24 февруари 2016 г. в град София, кметът на Община Елин Пелин доц. Ивайло Симеонов е избран за член на Управителния съвет на НСОРБ от Югозападен регион.
Днес той е кандидат за втори мандат, като се отново се бори за кметското място в Община Елин Пелин.


- Инж. Симеонов, в разгара сте на нова кампания, нова битка, трудно ли е да сте „различният кмет“?
- Не знам какво влагате като смисъл в думата „различен”, но аз съм си същия. Не съм спирал да работя за хората.

Източник: standartnews.com