Превърнахме отделни места в малки оазиси, хвали се Костадин Димитров,

...
Превърнахме отделни места в малки оазиси, хвали се Костадин Димитров,
Коментари Харесай

Новият кмет на Пловдив се захваща с чистотата, ще намира време и за своите ученици по таекуондо

Превърнахме обособени места в дребни оазиси, хвали се Костадин Димитров, който бе 12 години кмет на „ Тракия “

Надявам се да работя с всички политически сили, които имат свои представители в Общинския съвет. Това сподели пред бТВ новоизбраният кмет на Пловдив Костадин Димитров. 

Може би ще имаме опция да решим казусът с чистотата най-бързо, тъй като общинското дружество е подвластно директно от кмета на града, добави той.

Костадин Димитров от ГЕРБ взема 54 на 100 от гласовете на своите съграждане, а проф. Ивайло Старибратов от ПП-ДБ – 42%.

„ 12 години вложих много старания като кмет на регион Тракия, с цел да може да е друг. Превърнахме обособени места в дребни оазиси. Виждам обаче по-скоро ненаправеното. Има много планове още от общоградско значение, които би трябвало да бъдат реновирани “, посочи той. 

„ Ниската изборна интензивност е тревожеща, тъй като в цялата акция, която бе извънредно положителна от страна на моя екип, отправяхме послания за развиването на града в обособените сфери и имахме отговор от пловдивчани по какъв начин да бъдат усъвършенствани “, съобщи градоначалникът, който сходно на някогашният кмет също е състезател. 

Димитров има 7-ми дан по таекуондо, посочи кореспондентът Райна Зайкова. 

„ Само след седмица в залата на Колодрума е най-голямото съревнование, проведено в България, в което ще вземат участие спортисти от доста страни. Спортът ни оказва помощ да имаме здрав дух “, показа той.

Ще се опитам да намирам време за всичко, сподели кметът на Пловдив, откакто бе запитан дали ще може да тренира своите възпитаници. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР