Преварена бутилирана вода и разтопен сладолед са само две от

...
Преварена бутилирана вода и разтопен сладолед са само две от
Коментари Харесай

Тайните на румсървиса: От филхармония в стаята до бургер за 1500 евро

Преварена бутилирана вода и разтопен сладолед са единствено две от най-необичайните поръчки към румсървиси по света.

Това се споделя в първия по рода си отчет на уеб страницата за хотелски резервации Hotels.com, представен от Euronews. Проучването регистрира, че хотелите оферират все по-нестандартни разновидности на менюто за обслужване по стаите.

От посрещането на Кралския филхармоничен оркестър в стаята до доставката на комплекти Lego върху сребърни чинии - хотелите безусловно са подготвени на всичко, с цел да задоволят капризите на клиента.

Hotels.com открива, че бургерите са най-желани от румсървисите, като заемат цели 40% от поръчките.

Наблюдава се и наклонност към растителни артикули. Над 55% от хотелите регистрират нарастване на поръчките за веган храна, което е повече от това за вегетарианска или безлактозна храна.

Проучването разкрива също, че една трета от гостите харчат най-малко 116 евро за румсървис вечер, като най-популярното време е сред 19 и 20 ч.

Hotels.com подчертава върху най-странните и занимателни стремежи към румсървис, включени в листата с услуги на хотели.

Срещу 1356 евро на вечер в хотел The Milestone в Лондон гостите могат да се поглезят с частен концерт в стаята си от Кралския филхармоничен оркестър. Тази алтернатива основава въодушевление, до момента в който гостите се любуват на храната си.

Някои хотели оферират благоприятни условия за румсървис особено за деца. Малките посетители на замъка Ашфорд в Мейо, Ирландия могат да избират от комплекти Lego, които им се доставят в стаята на сребърен поднос.

Румсървисът в InterContinental в Бора Бора пък може да бъде доставен до палубата на вашата вила над водата с обичайно кану.

Хотел Post Oak в Хюстън, Тексас, пък предлага най-хубавото преживяване с бургери за 1482 евро. Бургерът " Черно злато " е формиран от говеждо месо Wagyu, запържено фоа гра (специално подготвен гъши дроб) и черен трюфел, сервирани с 24-каратов златен брьош, пропит с черен хайвер.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР