Преустановявайки издаването на визи, САЩ се опитват да предизвикат у

...
Преустановявайки издаването на визи, САЩ се опитват да предизвикат у
Коментари Харесай

Сергей Лавров: С решението си за визите САЩ искат да предизвикат недоволство у руснаците

Преустановявайки издаването на визи, Съединени американски щати се пробват да провокират у съветските жители неодобрение от дейностите на техните управляващи, съобщи през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.
" Американските създатели на тези решения започнаха следващ опит да породят неодобрение измежду съветските жители от дейностите на съветските управляващи. Това е добре известна логичност, това е логиката на тези, които провеждат цветни революции ", сподели Лавров, представен от Ройтерс, на обща конференция в Москва с египетския си сътрудник Самех Шукри, добави bTV.
Русия ще изследва деликатно решението на Съединени американски щати, преди да отговори на въведените ограничавания, сподели Лавров и увери, че съветската страна не има намерение да отмъщава на американските жители.
" Ако някой се е надявал неприятният образец, както е в тази ситуация, да бъде инфектиран, не си е направил добре сметката ", акцентира съветският министър.
Мярката на Съединени американски щати влиза в действие от 23 август и е по отношение на съветските ограничавания върху броя на американския дипломатически личен състав в Москва.
Процедурата ще се прави още веднъж от 1 септември само в Русия.
Насрочените към този момент изявленията за визи ще бъдат анулирани, а подалите документи ще бъдат осведомени с имейли по какъв начин ще може да получат нови дати, се споделя в известието.
Посолството добавя, че към този момент е почнало да приготвя съкращения на личния състав и заминаването на някои чиновници, изпълнявайки условието на Москва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР