Преустановени до второ нареждане са всички занятия от Лятната занималня

...
Преустановени до второ нареждане са всички занятия от Лятната занималня
Коментари Харесай

Oтменят летните занимания за деца, организирани от Градската библиотека в Свищов

Преустановени до второ разпореждане са всички занятия от Лятната занималня за деца, проведена от Градската библиотека в Свищов. В ефира на Радио „ Фокус ” – Велико Търново основният библиотекар Елена Ангелова посочи, че това се постанова поради връщането на някои от противоепидемичните ограничения за битката с COVID-19 .
„ От през днешния ден публично още веднъж е неразрешено събирането на огромни групи деца на закрито, което постанова и ние да прекратим занятията, защото огромна част от тях се организират в библиотеката. Имаме концепция да изнесем някои от деянията в разнообразни културни обекти навън в Свищов, само че дали, по кое време и по какъв начин ще се случи това ще осведомяваме в допълнение ”, изясни още Елена Ангелова.
Тя означи, че всеки, който желае да е „ в течение с това какво се случва ”, може да чете фейсбук страницата на библиотеката.
През актуалната година в Лятната занималня вземат участие към 10 деца, като част от тях са от Свищов, само че има и малчугани от други обитаеми места. До момента те се включиха в занимателни игри, вършиха читателски дневник и се срещнаха с традициите на празника Еньовден.
Снимка: архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР