Преустановена е продажбата на месечни електронни винетки, обяви депутатът от

...
Преустановена е продажбата на месечни електронни винетки, обяви депутатът от
Коментари Харесай

БСП: Хаосът е факт! От сутринта е спряна продажбата на месечни електронни винетки

Преустановена е продажбата на месечни електронни винетки, разгласи депутатът от „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Свиленски. Министърът на районното развиване да пристигна в Народното събрание и да изясни какво се случва и какви ограничения са взети, прикани националният представител от трибуната на Народното събрание, представен от " Флагман ".

„ От сутринта в страната е прекратена продажбата на месечни електронни винетки за българските превозвачи и българските жители. Хаосът с тол-системата сега е цялостен, както ви го предсказвахме, апропо. Продават се единствено дневни и седмични винетки. Превозвачите се чудят какво да вършат по българските пътища ”, съобщи Свиленски.

Той изиска от председателстващия съвещанието Емил Христов да извика министъра на районното развиване „ да изясни какво се случва в страната ”.

„ Български превозвачи стоят по българските пътища, без да знаят какво да вършат ”, повтори депутатът от „ Българска социалистическа партия за България ” и изиска: „ Да се дадат инструкции ще има ли месечни винетки, ще се заплаща ли, гратис ли ще се пътува. Някой да пристигна и да изясни от ръководещите. Хаосът, който го забъркахте последните две-три седмици, за който ние ви предупреждавахме, към този момент от през днешния ден е реалност. От през днешния ден българските превозвачи стоят по улиците и не знаят какво да вършат. ”

 „ Разбрах въпроса Ви и ще направя нужното ”, отговори сбито председателстващият Емил Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР