Претенциозен е новият сингъл на Жоро от Остава, който той

...
Претенциозен е новият сингъл на Жоро от Остава, който той
Коментари Харесай

Жоро от Остава пуска нов сигъл с музикалния си проект „HOMEOVOX”

" Претенциозен " е новият сингъл на Жоро от Остава, който той осъществя с персоналния си, непряк музикален план – HOMEOVOX. Песента е четвърта по ред за бандата, която е формирана напълно от страхотни музиканти – другари и съидейници. HOMEOVOX са: Георги Георгиев (Остава) - музика, текстове, вокали, китари, Петко Славов (Airbag) - бас китара, вокали, Калин Петров (Akaga, Slng) – клавишни, Мартин Профиров (PIF) – ударни, Боян Петков (Остава) – бас. Стилът им е комбинация от инди, китарен поп и рок, с привкус на 80-тарско диско.
Музиката на сингъла " Претенциозен " е на Георги Георгиев, текстът е негов и на Елин Рахнев, а аранжиментът на Homeovox.

Видеото на парчето е дело на младия, различен режисьор Васил Валери Витанов. Оператор е Aлександър Бенев, а продуценти са Влади Герасимов и “handplayed productions ”. Видеото e иронично, доста сипатично и скромно и с усмивка демонстрира комлекса и лутанията на един актуален, градски човек. В основната роля е младият и обаятелен Мичел Мичев, който е приключил в Англия и се оказва професионален музикант по класическа и джаз кирата.
Песента " Претенциозен " ще е част от идния албум на HOMEOVOX, който се чака да е подготвен през 2020 година В него ще вземат присъединяване още забавни другари и модерни музиканти като Стефан Вълдобрев, Ерсин (Jeremy?), Благо Анастасов( Hayes& Y)  и други Място в него ще намерят и първите песни на HOMEOVOX  - " Само тя " (2001 г.), " Изгубен " (2014 г.) и " Само ти " (2017 г.).
HOMEOVOX e част и от лейбъла HOMEOVOXMUSIC, от който стартираха групи като Hayes&Y, Bears and Hunters, VICK. Артисти на лейбъла сега са набиращите скорост Jin Monic, Innerglow и несъмнено HOMEOVOX, която дава името на лейбъла. В събота, бандата бе превъзходен съпорт в концерт-промоцията на новия албум на SLNG. Можете да ги видите и чуете НА ЖИВО през декември: на 5 декември в София в Бар " АМОК " и на 7 декември в Пловдив в " Bee Bop Café ", дружно с Innerglow.
Вижте самото видео:

Последвайте HOMEOVOX – ТУК и HOMEOVOXMUSIC – T УК .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР