Претендентите за титлата Глас на България“ предизвикаха противоречиви емоции сред

...
Претендентите за титлата Глас на България“ предизвикаха противоречиви емоции сред
Коментари Харесай

Ураган от емоции удари „Глас на България“

Претендентите за купата „ Глас на България “ провокираха спорни страсти измежду треньорите си след следващата доза музикални борби. Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев минаха от мощно отчаяние до екзалтираност по време на третите вокални дуели. За първи път Графа призна, че не може да избра участник, след изненадващо слабото показване на двама от най-силните му кандидати – беквокалистът Александър Славчев и гласовитата 22-годишна Цветелина Лазова. След вялото общо осъществяване на шлагера „ We don’t talk anymore “ треньорът им избра да даде още един късмет на Александър, само че разяснява отношението им към борбата като „ неприемливо “.

Причина за надалеч по-позитивни страсти стана ексцентричният дуел сред енергичната Венета Цонева и девойките от „ Трио Вива “. Респектиран от куража на 26-годишната пловдивчанка, Графа взе решение да я резервира в тима си, а девойките от трио „ Вива “ бяха на крачка да отпаднат за повторно на вокалните дуели, откакто предходната година напуснаха надпреварата точно в този стадий. Развитието на гения им не остана неусетно и те получиха късмет да продължат, откакто и двете дами в журито пожелаха да ги откраднат. Използвайки втората си и последна опция за кражба, Михаела Филева завоюва триото в тима си.

Притесненията от подготовката на гениите не подмина и поп-певицата, която до последно трепереше за представянето на Ангел Проданов и Кристина Жечкова. Плахите участници въпреки всичко съумяха да намерят синхрон в баладата „ Perfect “ на Ед Шийрън. Изпълнението им бе несъмнено като „ конфликт на личността над страха “, само че по-високата оценка бе дадена на Кристина и тя резервира мястото си в тима на Михаела.

Вярна на провокативния си жанр, Камелия провежда същински вокален геополитически спор, като сблъска в международен дуел Александра Кузина от Владивосток и Михаил Димов от Одеса. Талантите покориха сцената на „ Гласът на България “ с шлагера на „ Queen “ „ Who Wants To Live Forever “. „ С гласа си това момче може да разрушава лед на Северния полюс! “, възкликна Иван Лечев и Камелия реши да се раздели с Александра и да резервира Михаил от Одеса в тима си.

С същински вихър от положителни музикални страсти приключи третото издание на вокалните дуели, с помощта на най-запомнящата се музикална борба сред дуета Павел и Мартин, и съперника им Пламен Бонев. Алтернативният им и деятелен кавър на шлагера на Джордж Майкъл „ Faith “ накара треньорите да покажат най-дивата си същина. В гневен танц, Графа изтръгна седалката от стола си, а Михаела и Камелия куфяха боси пред сцената. След като музикалният вихър затихна, Иван Лечев избра в тима му да продължи опитният Пламен, който преди години стига до полуфинал в „ Гласът на Финландия “, а Камелия ненадейно реши да употребява първата си кражба и избави различния дует Павел и Мартин. „ От четири година съм в „ Гласът на България “, само че никой не ме е отвявал по този начин! Не знаех къде съм и коя съм! “, призна след осъществяването им тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР