Претендентът за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев използва

...
Претендентът за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев използва
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Аз съм силен, боксирам се с голяма доза интелект

Претендентът за международната купа в тежка категория Кубрат Пулев употребява времето си за равносметка, до момента в който се приготвя в Белмекен.

" Не скърбя. Даже в противен случай. Благодаря на Господ, че ми сподели кои са същинските хора край мен ", връща се обратно във времето Пулев, говорейки пред телевизия БТВ.

Той е мощно сериозен към себе си и за метода, по който е провел дуела против Владимир Кличко на 14 ноември 2014 година в Хамбург.
 Кличко блъснал Пулев със мощ 450 кг
Кличко блъснал Пулев със мощ 450 кг

Едва ли някой различен боксьор би траял след такова нещо

" Бях малоумен и зелен. Нямах никой край себе си, който да ме научи. Не знаех съществени неща. Кличко въртеше страхотни номера, мачът даже се отсрочи един път. Просто бях млад, доста квалифициран и мощен, само че нямах безусловно никаква тактика ", споделя Пулев, който всеки миг чака да реализира сделка с Антъни Джошуа за пердах за международната купа.

" Джошуа е мощен, избухлив, с доста тежък удар. Знаем неговите мощни страни. Но и аз съм мощен, боксирам се с огромна доза разсъдък ", разяснява Кобрата, който за трети път в кариерата си при експертите е със статут на наложителен кандидат за международната купа, версия Международна боксова федерация IBF.

Кобрата ще остане в Белмекен до първата седмица на февруари, след което ще се насочи или към Германия за нов подготвителен лагер, или към Съединени американски щати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР