Претендентът за световната титла в кат. тежка на международната боксова

...
Претендентът за световната титла в кат. тежка на международната боксова
Коментари Харесай

Кубрат Пулев беше повишен в звание лейтенант

Претендентът за международната купа в кат. тежка на интернационалната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев е нараснал във военно звание. Настоящият сержант от запаса става лейтенант от запаса на Въоръжените сили на Република България.
Тържествената гала по заграбване на военното звание лейтенант на Пулев ще е на следващия ден в Министерството на защитата.
Пагоните ще му връчи персонално министърът на защитата Красимир Каракачанов в наличието на зам.-началниците на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев и вицеадмирал Емил Ефтимов, представители на Министерството на младежта и спорта и други публични посетители, осведомиха от пресцентъра Министерство на защитата.
Министърът на защитата Красимир Каракачанов ще награди и десетте най-хубави спортисти на Министерството на защитата, военните спортни клуба, класирани на първите три места в държавните военни шампионати на Националната военна спортна федерация, и други изявени през годината състезатели и спортни деятели с принос към българския боен спорт.
Като дилетант Кубрат Пулев бе играч на ЦСКА и постоянно попадаше в десетката на най-хубавите спортисти на спортното сдружение, което е под егидата на МО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР