Претендентът за промоция в Първа лига Локомотив Сф се справи

...
Претендентът за промоция в Първа лига Локомотив Сф се справи
Коментари Харесай

Претендент за Първа лига се справи с опашкар в елита

Претендентът за промоция в Първа лига Локомотив Сф се оправи в контрола с опашкаря в елита Витоша Бистрица с 3:1.

Мачът се игра под непрестанен дъжд на изкуствения спомагателен терен на стадион „ Локомотив “, а поради времето двете полувремена траяха по 40 минути.

Всичко най-интересно се случи през първата част, когато паднаха и четирите гола. Локомоитв откри посредством Александър Александров, който с прекрасен изстрел с левачката от фаул направи 1:0 в 12-ата минута.

В 37-ата минута Мартин Станкев повиши на 2:0 за втория класирането на Втора лига с компактен удар от границата на пеналта.

В 39-ата Стоян Георгиев върна едно попадение за бистричани, само че при идната офанзива вратарят на Витоша излезе отвън наказателното си поле и на празна врата Александров вкара втория си гол за 3:1.

През второто полувреме в състава на локомотивци се появиха четирима юноши и някои запаси, до момента в който Витоша резервира повече от опитните си футболисти на терена. Елитният отбор упражни напън, само че стигна до единствено две-три преференциални обстановки, от които не падна нов гол и Локо Сф завоюва инспекцията с 3:1.

Тази есен локомотивци са имали срещи с общо три отбора от Първа лига, като победиха също и Верея за Купата на България с 2:1, а в контрола изгубиха от Септември с 2:5.

.ЛОКО Структурни фондове - ВИТОША БИСТРИЦА 3:1

1:0 Александър Александров 12, 2:0 Мартин Станкев 37, 2:1 Стоян Георгиев 39, 3:1 Александър Александров 40
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР