Претендентът за президентската номинация на Демократическата партия Джо Байдън порица

...
Претендентът за президентската номинация на Демократическата партия Джо Байдън порица
Коментари Харесай

Джо Байдън се срещна с афроамерикански лидери

Претендентът за президентската номинация на Демократическата партия Джо Байдън порица ръководството на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и проблемите на расизма и неравенството в Съединени американски щати и даде обещание, че в случай че завоюва изборите на 3 ноември, ще сътвори комисия за контрол на полицията през първите 100 дни от президентския си мандат, предадоха Ройтерс и Франс прес.

На среща с политически и религиозни водачи на афроамериканците, проведена след гибелта на Джордж Флойд, Байдън даде обещание да сътвори и стопански проект, с цел да се оправи с несъразмерно високата тежест, която понасят афроамериканците и латиноамериканците заради ковид, предава Българска телеграфна агенция.

"Вече никой не може да съобщи, че не знае какво се случва ", сподели някогашният вицепрезидент на Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият. "Омразата не изчезва. Тя единствено се крие. И когато някой на власт раздухва скритата ненавист, тя излиза на ярко. Думите на един президент са значими ", акцентира Байдън, визирайки изявления на Тръмп за малцинствата.

"Никога не съм ви приемал за даденост ", увери Байдън афроамериканските водачи, заявявайки, че доверието "трябва да се заслужи, всякога ".

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР