Претендентът на MMA организацията Bellator в категория перо Марлон Сандро

...
Претендентът на MMA организацията Bellator в категория перо Марлон Сандро
Коментари Харесай

ММА боец обвинен в опит за убийство на годеницата си

Претендентът на MMA организацията Bellator в категория перо Марлон Сандро (26-7) се забърка в сериозен скандал в родината си - Бразилия. 40-годишният деец е изправен пред голям брой обвинявания за два обособени случая в последните три месеца.

Той е упрекнат в нахлуване над годеницата си на 14-ти март в Рио де Жанейро, Бразилия. Сандро е ранил ръката на Тайса Уанше, след което я задушил на средата на улицата и траял да я удря и рита, откакто тя се събудила.

ММА боецът ще бъде обивинен в опит за ликвидиране за този случай. Местната полиция разледва случай, откакто той стана обществено притежание в обществените мрежи на 15-ти декември. Сандро може да получи до 20 години затвор, в случай че бъде приет за отговорен.

Срещу спортистът на Bellator има и втори полицейско отчет, който бе подаден преди по-малко от две седмици - на 9-ти февруари. В него написа, че Уанше е била застрашена от Сандро в 18:30 часа локално време в същия ден. Уанше не поискала протекция от полицията или публичен заслон, се споделя в отчета. Сандро е упрекнат по закона "Лей Мария да Пеня " - закон, който пази дамите от домашно принуждение.

Според полицейския отчет опияненият Сандро влезнал в дома на Уанше на 9-ти февруари и я заплашил с нож, след което я задушил с възглавница, когато тя почнала да плаче. Сандро я заплашил, че ще постави завършек на живота й, заявявайки, че тя е провалила кариерата му, се споделя още в отчета. Според същия този отчет Уанше по-късно била избавена от майка си и брат си, откакто е съумяла да им изпрати известие.

Сандро отхвърля да разяснява двата случая пред медиите в страната. Бразилският съд към момента не е показал дата, в която той би трябвало да се яви в съда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР