Претендентът Джарел Милър счита себе си за по-интелигентен от световния

...
Претендентът Джарел Милър счита себе си за по-интелигентен от световния
Коментари Харесай

Джарел Милър бил по-интелигентен от Антъни Джошуа

Претендентът Джарел Милър смята себе си за по-интелигентен от международния първенец в тежката категория по бокс Антъни Джошуа.
 Джошуа ще търси нокаут против Милър
Англичанинът ще пази купите си против Голямото бебе. Двамата ще се изправят един против различен на 1 юни в " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

" Джошуа е израснал тук-там, които не са известни със своята свирепост. Той самичък си има вяра, че е бил неприятно момче. Аз трябваше да напусна родния си квартал, тъй като прекомерно постоянно се замесвах в неприятности.

Юмруците ми не са закалени на боксовия кръг, а в улични борби. Напълно трансформирах метода си на живот. По-интелигентен съм от Джошуа, само че от време на време съм нахален, тъй като съм биткаджия.

Няма място за невзискателност по време на война. Визуално аз си представям крайния резултат от нашата борба, само че преди да получа славата и признанието, би трябвало да покажа темперамент.

Започнах да подвигам звук на конференциите, да приказвам нелепости, с цел да привлека вниманието на другите боксьори. Аз съм ес и занимателен – почитателите харесват това ", сподели Милър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР