Претърсваната от ГДБОП и ДАНС компания „Уан Нетуърк Сървисес” ЕООД

...
Претърсваната от ГДБОП и ДАНС компания „Уан Нетуърк Сървисес” ЕООД
Коментари Харесай

Компанията, претърсвана заради OneCoin: Не правим нищо незаконно

Претърсваната от ГДБОП и ДАНС компания „ Уан Нетуърк Сървисес” ЕООД в никакъв случай не се е занимавала с противозаконна активност у нас или в чужбина, оповестиха от компанията часове, откакто прокуратурата разгласи, че е влезнала в офисите й в границите на интернационална интервенция против скица за измами и нелегално финансиране на незаконни и терористични групи.

В известието се показва, че по време на обиските униформените не са дали информация каква е повода за дейностите им и дали има упрекнати лица.

„ Това, което следим, обаче, ни кара да имаме вяра, че става въпрос за показна акция против “Уан Нетуърк Сървисес “ ЕООД, виртуалната валута OneCoin и нейния основател доктор Ружа Игнатова. Виждаме целенасочена медийна акция за оклеветяване репутацията на гореизброените и предумишлено укриване на значими характерности от активността на компанията, която ни показва в напълно отрицателна светлина”, пишат от компанията.

Те показват, че криптовалутата OneCoin не разрешава съмнителни интервенции и противозаконни действия: " Към момента оказваме подпомагане на управляващите с каквото им е належащо, с цел да могат да свършат работата си и истината да излезе нескрито. Една от основополагащите полезности на компанията е бистрота и ние нямаме какво да крием и от какво да се тормозим ".

Според „ Уан Нетуърк Сървисес” акцията на управляващите е довела до загуби за нея и сътрудниците й, като има и опасения, че може да се стигне до банкрути.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР