Претърсена е къщата на Огнян Атанасов и още 6 имота

...
Претърсена е къщата на Огнян Атанасов и още 6 имота
Коментари Харесай

Недосегаем Е! Ето Кой Е Петричкият Пабло Ескобар!

Претърсена е къщата на Огнян Атанасов и още 6 парцела на негови съседи и служащи в оранжериите на татко му. До момента са задържани 10 души, измежду тях и самият петрички Ескобар, само че дали е открита дрога и в какви количества, на какъв брой души ще има повдигнати обвинявания и за какви действия не стана ясно.

Днес стана ясно, че в Тополница са арестувани 5-има мъже с 13 кг амфетамин и 46 грама хероин, а в Хасково са задържани двама с 46,52 кг хероин при спецакция.

Местните хора обаче знаят - каквото и да стане, Огнян ще се измъкне. След към денонощие зад решетките Ескобар изпаднал в рецесия, плачел и си удрял главата в стената, споделиха осведомени пред " Труд ".

Според тях той още веднъж ще залага на защитната си версия, че мозъкът му е мощно повреден, не схваща в какво го упрекват и не може да взе участие в наказателния развой. Още при започване на 90-те години граничното село Тополница се прочува като Меката на дрогата, а Огнян като един от босовете на наркотрафика към Гърция. След няколко изменничества той стартира да работи единствено с каналджии от родното му село и от прилежащо село Вълково. Мафиотската конструкция пази такова безмълвие, че и до момента ченгетата нямат визия за действителните количества опиати и пари, с които работи петричкият Ескобар.

През 2011 година по искане на комисията " Кушлев " съдът лишава имущества за близо 170 000 лева на Огнян Атанасов и брачната половинка му. Оттогава по документи той е единствено аграрни производител, заявява приходи по към 10 000 лева годишно, всичко е на татко му, а колите, които кара - на другари.

Огнян Атанасов е съден у нас за трафик на хора през границата с Гърция при започване на 90-те години, след това се захваща с дрога. Верен съучастник му става Васил Маникатов от Сандански. И двамата са хванати и съдени в Гърция и през 1998 година дружно бягат от пандиза Касандра. След арест у нас, приятелите се упрекват взаимно в изменничество и скъсват вечно. Носят се клюки, че са натрупали милиони, по тази причина през 2008 година Маникатов е похитен от " Наглите " и околните му заплащат 240 000 евро откуп.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР