Пресцентърът на МВР излезе с официална информация за намереният в

...
Пресцентърът на МВР излезе с официална информация за намереният в
Коментари Харесай

МВР проговори за кървавата случка в Борисовата градина! Заплете се мистерия

Пресцентърът на Министерство на вътрешните работи излезе с публична информация за откритият в безпомощно положение мъж в Борисовата градина в София. Според нея, обаче, той не е бил жертва на побой.
``
реклама 

На 7 октомври, към 7.50 часа в полицията е получен сигнал за открит мъж в безпомощно положение в подлеза на бул. „ Цариградско шосе “. На място неотложно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, само че потърпевшият, 32- годишен мъж отказал обзор от екипа.
 
В следствие на тел. 112 е получен втори сигнал за същото място и още веднъж е изпратен екип на Спешна помощ, транспортирал потърпевшия в болнично заведение за оказване на здравна помощ. Настанен е за лекуване с заплаха за живота.
 
По първични данни, няма информация потърпевшият да е пострадал от побой, се споделя в известието на Министерство на вътрешните работи. Работата в полицията по изясняване на всички условия към случая продължава.
 
Както Блиц заяви, чиновник на мобилния оператор А1 - Илия Цветомиров Кусев е бил атакуван от незнайни лица  в петък против събота предходната седмица. 32-годишният мъж е бил грубо пребит с железни пръти, а откакто бил пренебрегнат в безпомощно положение, гласеше неофициалната информация.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР