Преструктурирането на беларуския държавен дълг към Русия е една от

...
Преструктурирането на беларуския държавен дълг към Русия е една от
Коментари Харесай

Путин и Лукашенко ще обсъдят дълга на Минск към Москва

Преструктурирането на беларуския държавен дълг към Русия е една от тематиките, които ще обсъдят президентите и. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков преди идната в околните дни в Москва среща сред двамата водачи, съобщи БНР. 
Дмитрий Песков уточни, че на експертно ниво се разискват редица настоящи въпроси, измежду които беларуският дълг, цените на енергийните запаси и бъдещето на интеграцията в границите на съюзната страна. Той добави, че тези въпроси постоянно са били предмет на договаряния сред двамата президенти, а сега, когато Беларус претърпява сложни времена, „ получават още по-голяма новост и значимост “. 
 Лукашенко: Ако Беларус падне, Русия ще бъде идната Лукашенко: Ако Беларус падне, Русия ще бъде идната
Беларуският президент Александър Лукашенко съобщи, че Русия ще бъде идната, в случай че неговият режим падне пред вълната от всеобщи демонстр...
В изявление за съветски публицисти Александър Лукашенко изрази подготвеност да продължи интеграцията с Русия. 
Лукашенко е безапелационен, че първо би трябвало да проработят към този момент съществуващите институции на съюзната страна. Според беларуския водач митингите в страната му са ориентирани и против Русия. Припомняме, той съобщи изрично:  “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР