Престоят ни в Министерския съвет ни нанася щети. Не може

...
Престоят ни в Министерския съвет ни нанася щети. Не може
Коментари Харесай

Дончев: Престоят ни в Министерския съвет ни нанася щети

Престоят ни в Министерския съвет ни нанася вреди. Не може главната цел на едно държавно управление да е да оцелява. То би трябвало да си прави работата. Да оцелява не може да му е цел. Това съобщи пред бТВ вицепремиерът Томислав Дончев.
Единственото, което съм желал да стана и не съм станал, е водач. Нямам неприятния табиет да приказвам за някогашни сътрудници. Не съм ходил в жилището на Цветан Цветанов, нямам време да се занимавам с интриги.
 Дончев: Най-лошият сюжет - изборни резултати, които жителите считат за несъответстващи Дончев: Най-лошият сюжет - изборни резултати, които жителите считат за несъответстващи
„ Безкрайното разширение на тематиката „ промени в Конституцията “ ще направи процедурата в действителност невъзможна “. Тов...
В отговор на въпрос дали ще успее Цветанов да открадне част от актива на ГЕРБ Дончев уточни, че членове, някогашни симпатизанти и кметове на ГЕРБ се причисляват към партията на Цветанов, само че съгласно него изборите са единствено технологии.
Подкрепата на жителите не е единствено структури, тя е на първо място доверие, концепция, лица. Ако е съумял да вземе част от актива на ГЕРБ, надълбоко нямам доверие, че ще успее да вземе част от поддръжката, сподели още Дончев.
Обществото е разграничено сега. Напрежение има, едни българи са изправени против други българи. Когато удовлетворим едната група, това значи да разочароваме другата. Това е неприятното на такива обстановки. Не знам дали едно такова експертно държавно управление, каквото предлага Каракачанов, ще смъкна напрежението. Кой ще поддържа това държавно управление и кой ще носи отговорността. Когато имаме отговорите на тези въпроси, може да седнем да обсъдим това предложение. Нямам навика да си разисквам връзките с сътрудниците в ефир. Старият блян за политици специалисти, добре, само че самичък като е специалистът не може да си прави работата, сподели Дончев. Нещата не би трябвало да се трансформират в това като че ли управляваме напук, сподели Дончев.
Огромният пакет от Европейски Съюз за към ще бъдат харчени от идващите държавни управления, той ще пристигна в средата на идната година. Това, което може да свърши държавното управление е колкото се може по-бързо и качествено да се създаде съответен проект към финансиране, което не е абсолютно. Не е открит прецизен аршин по кое време има господство на закона и по кое време не, добави Дончев и акцентира, че поддържа с две ръце да се обвърже отпущането на евросредства с върховенството на закона.
 Томислав Дончев: Следващите избори би трябвало да са на машини, закупени и благосъстоятелност на страната Томислав Дончев: Следващите избори би трябвало да са на машини, закупени и благосъстоятелност на страната
" В обществото има консенсус, че машините ще оказват помощ за честността на изборния развой, по тази причина идващите избори би трябвало да са на машини&...
Подготвяме проект за вложението на тези европари. Мощно вложение в енергийна успеваемост в частния, и държавния бранш. Държавата би трябвало да помогне на българската промишленост да бъде енергийно ефикасна, вложения в земеделието и нововъведенията, разяснява още Дончев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР