Престоят на Хосеп Гуардиола в Манчестър сити ще бъде приет

...
Престоят на Хосеп Гуардиола в Манчестър сити ще бъде приет
Коментари Харесай

Гуардиола: Ще бъда обявен за провал в "Сити", ако не спечеля Шампионската лига

Престоят на Хосеп Гуардиола в " Манчестър сити " ще бъде признат за неуспех, в случай че отборът не завоюва Шампионската лига. Това счита мениджърът на " жителите ", съгласно който всички очи на почитателите са отправени към най-значимия клубен шампионат.

" Миналата година беше изключителна за нас, само че хората споделят: " Ти не завоюва Шампионската лига ". Това е критерияят, по който ще бъда съден. Ако не я спечелим в последния ми интервал тук, тогава ще съм неуспех ", сподели Гуардиола преди гостуването на " Сити " на " Тотнъм ".

Испанският експерт е в тима от 2016 година, като и в трите години до момента " жителите " стигнаха до четвъртфиналите в шампионата. През този сезон " Сити " е надалеч зад " Ливърпул " в битката за купата във Висшата лига и ще може да концентрира напъните си в Шампионската лига.

Под управлението на Гуардиола отборът от Манчестър победи два пъти в шампионата през 2017-18 и 2018-19, като триумфите бяха белязани от върхове. " Сити " държи върховите достижения за най-вече победи за един сезон (32), най-вече точки (100), най-вече голове (106) и най-хубава голова разлика (79).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР