Престой в хотел над водата? Представете си това: Отделяте се

...
Престой в хотел над водата? Представете си това: Отделяте се
Коментари Харесай

8 невероятно красиви плаващи хотели

Престой в хотел над водата? Представете си това: Отделяте се в частното си кътче в екзотична дестинация, като звукът и придвижването на приливите и отливите ви карат да поспите. Това не е някаква непотребна фикция или началото на обичаната ви медитация, а по-скоро действителността на плаващите хотели по света. Ако желаете в действителност да се докоснете до този плаващ парадайс ето осем варианти за утоляване на жаждата ви за спокойно и идеално бягство и прелестна панорама.
АРКАБАРКА В БЕЛГРАД, СЪРБИЯ
Намира се в известния „ Парк на другарството “ по поречието на река Дунав. Този бюджетен хотел печели точки за своето гостолюбие, картинно обграждане и комфортно местонахождение. Музеят на актуалното изкуство е зад ъгъла и можете да стигнете пешком до центъра на града единствено за 20 минути. Предлагат се както публични, по този начин и частни стаи. Освен това, велосипедите, Wi-Fi и закуската са безвъзмездни.
Цена: От $18 на вечер
ГУНТУ, ЯПОНИЯ

Три думи: Елегантен, изискан и спокоен. Този първокласен хотел в SetoInlandSea се отличава със своята спокойна атмосфера и достоверни улеснения - от обичайните чайни церемонии и разкрасяващите спа процедури до курортните сезонни менюта, допълнени от безупречно обслужване и изискана хармония. Каюти с аспект към океана, прозорци от пода до тавана, дълбоки вани и частни тераси.
Цена: От Щатски долар 2,700 на вечер
4-те речни плаващи лодки в ХОНКОНГ, Китай
Разположен в Татаи, сред планините Краван и Кардамом, това стабилно светилище пуска корени на морското дъно. Плаващите палатки, ситуирани измежду несравнимата естествена хубост на Хон Конг, са желани за изследвания на тихата река, буйните гори и величествени върхове. Разходете се сами или се включете в проведена еко-екскурзия, като да вземем за пример подготовка в джунглата.
Цена: От Щатски долар 183 на нощ
ПАРИЖ СЕЙН В ПАРИЖ, ФРАНЦИЯ
Париж е оттатък упреците, когато става дума за трендове и тази бутикова идея се издига от водата с чистата си инстанция. По-специално, фешън бар и басейн (да, има надуваеми златни лебеди), които примамват непрекъснат поток от VIP обществото. Единственото нещо, което е по-приятно - комбинация от интернационалните дегустатори и локални поданици, които се забавляват дружно.
Цена: От Щатски долар 170 на вечер
ТЮОР, ШВЕЦИЯ
Хайде на борда на тази лодка- хотел в Tюор. Разположен на пристанище със скандинавска сензитивност, силата е спокойна и сантиментална. Стаите се отличават със свежа цветна палитра и съвременен интериор – някои даже имат морски преносими стълби. Искате ли да впечатлите вашата половинка? Пролетна отмора в жилището с прелестен аспект. Също по този начин по маршрута ще се насладите на шведски деликатеси, като нарязана херинга в ресторанта и ще се поизпотите в сауната.
Цена: От Щатски долар 246 на вечер
ЛОНДОН, ОБЕДИНЕНО КРАЛСТВО
Търсите ли уникалномясто за престой в Лондон? Помислете за това плаващо място намиращо се на канала РЕДЖЕНТ. Този дизайнерски апартамент предлага спалня с кралски размери, просторна всекидневна / столова, изцяло оборудвана кухня, баня с душ кабина и независима покривна тераса, съвършена за кафе заран. И споменахме ли, че бирата и виното са включени в „ кошницата за добре пристигнали “?
Цена: От Щатски долар 335 на вечер
Река Квай - курорт в КАНЧАНАБУРИ,Тайланд


Основано през 1976 година, това място е идеално за същинска отмора отвън мрежата (без електричество или интернет), което предлага на претрупаните гости опция да се върнат към главните си дейности. Без разсейването на технологиите, ще имате задоволително време, с цел да се насладите на елементарните удоволствия, като да вземем за пример да се излежавате на хамаци, направени от занаятчии и да се печете на бамбуковия пристан.
Цена: От Щатски долар 65 на вечер
ВИЛА ПРЕСАК, ФРАНЦИЯ
Това място включва над 20 дървени вили в безшумно, умерено езеро в предпазена зона. Достъпно с лодка или мост, всяка уютна кабина разполага с обзаведена палуба и пряк достъп до вода. Не е изненадващо, че риболовът и плуването са желани. Гостите могат да се насладят на доста действия и на сушата. Помислете: пешеходен туризъм, колоездене и барбекю, добре звучи нали?
Цена: От Щатски долар 106 на вечер
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР