Престолонаследникът на царската корона на България Борис IV – първородният

...
Престолонаследникът на царската корона на България Борис IV – първородният
Коментари Харесай

Разбра се в коя Александра, наследница на наш известен милионер, е влюбен Борис IV - внукът на Симеон II

Престолонаследникът на царската корона на България Борис IV – първородният внук на Симеон II, е влюбен до уши в българката Александра, оповестиха преди дни испански медии, които разгласиха фотоси на светската двойка. Колегите от Иберийския полуостров прецизираха, че Александра е от положително семейство и живее в град на българското Черноморие.

Всъщност Александра е дъщерята на бизнесмена Динко Динев, разкрива " Флагман ". Очарователната млада дама е със солидно обучение. Запознава се с връстника си Борис (на 21 години), до момента в който учи в влиятелно интернационално учебно заведение в австрийския град Сент Гилген и сред двамата пламва любовен романс. Няколко години двамата са неразделни. Александра бе дама на Борис IV на юбилея на царя преди няколко дни, а измежду поканените бе и татко й Динко.

Испанските медии назовават Борис – „ новият избавител на България”. Той е дете на първородния царски наследник Кардам и през 2015 година стана притежател на династическите права, т.е. – правоприемник на Симеон II и в случай че в миналото България се върне към монархическо държавно устройство, той ще бъде цар на българите. Борис е единствено на 11 години, когато родителите му пострадаха в злокобна злополука, а татко му изпадна в кома, от която по този начин и не излезе.

Престолонаследникът владее британски, френски, немски, испански и малко български. Завършил е Европейския лицей в Мадрид, учил е в Австрия, а по-късно и в Колежа по изкуства в Лондон. Красивата Александра също е запленена от изкуството, тя рисува и даже показа своя галерия преди няколко месеца.

Борис гради фантазии за бъдеща политическа кариера, настояват испанските медии. 21-годишният българин със синя кръв наподобява има упоритости един ден да влезе в политиката, в случай че го направи несъмнено ще е от демократична партия, тъй като сходни наподобяват възгледите на младия мъж. Той подлага на критика остро Доналд Тръмп и политиката му, както и популистките партии в Европа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР