Престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман се e обадил

...
Престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман се e обадил
Коментари Харесай

Саудитска Арабия готова да дава информация за стрелбата в американска военна база

Престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман се e обадил по телефона на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, с цел да изрази съболезнованията си за стрелбата във военната база " Пенсакола " във Флорида, в която са настанени саудитски военни, заяви саудитската осведомителна организация SPA.
В петък четирима души починаха, в това число стрелецът, във военна база във Флорида, а осем бяха ранени. Нападателят беше боецът в Саудитска Арабия Мохамед Саид ал Шамрани, който бил на образование. Властите на Съединени американски щати организират следствие, с акцент тероризъм - има информация, че Шамрани е показвал на свои сътрудници клипове с всеобщи стрелби на телефона си.
" По време на телефонния диалог престолонаследникът изрази съболезнованията си към американския президент, както и съболезнования и поддръжка на фамилиите на жертвите на трагичния случай във Флорида и пожела на жертвите бързо възобновяване ", показва организацията.
В същото време престолонаследникът изрази подготвеност да даде на Съединени американски щати всяка информация, която би помогнала за следствието на случая, оповестява БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР