Престижното международно финансово издание ЕМЕА Финанс (EMEA Finance) връчи „Европейските

...
Престижното международно финансово издание ЕМЕА Финанс (EMEA Finance) връчи „Европейските
Коментари Харесай

EMEA Финанс: Райфайзенбанк е най-добрата банка в България

Престижното интернационално финансово издание ЕМЕА Финанс (EMEA Finance) връчи „ Европейските банкови награди 2018 “ и дефинира Райфайзенбанк за „ Най-добра банка “ в България, както и за „ Най-добра банка частно банкиране “, оповестиха от финансовата институция. В същото време Райфайзен Асет Мениджмънт (България) взе премията за „ Най-добро ръководещо сдружение “ в страната.

Групата РБИ получи общо 26 оценки, а Райфайзен Банк Интернешънъл бе избрана за „ Най-добра банка “ в Централна и Източна Европа, и в страните от Оперативно-наблюдателно дело. Дъщерната банка на Райфайзен в Словакия – Татра банка бе удостоена с наградата „ Най-иновативна банка в ЦИЕ и Оперативно-наблюдателно дело “.

Освен в България, банките на РБИ в Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Унгария, Косово, Румъния, Сърбия, Словакия и Украйна бяха избрани от ЕМЕА Финанс за „ Най-добра банка “ в съответната страна. Банките на Райфайзен Албания, Беларус и Русия взеха оценката за „ Най-добра задгранична банка “.

„ През 2018 година РБИ реализира най-хубавия резултат в историята си, споделя Кристофър Мур, издател и основен изпълнителен шеф на ЕМЕА Финанс. Още по-впечатляващ обаче, е методът, по който работи банката - дъщерните банки иновират в границите на локалната среда, като формулират и извършват характерни тактики, съобразени със съответния пазар. В същото време се възползват от това, което може да бъде наречено „ най-хубавото от най-хубавото “ в мрежата на РБИ. Изглежда, че банката ползва единни практики в основни области без да лимитира творчеството и нововъведенията на национално равнище “, добави Мур.

ЕМЕА Финанс е единственото от време на време издание, отдадено извънредно на даването на сведения за финансови събития и достижения, инициирани и повлияни от интернационалната финансова промишленост в ЕМЕА района (Европа, Близък Изток, Африка). На основните финансисти, които са мотор на промишлеността, постоянно се прави профил, създавайки платформа, която дава опция на аудиторията да придобие цялостна и обстойна визия за новините от промишлеността.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР