Престижното финансово издание Global Finance отличи Обединена българска банка за

...
Престижното финансово издание Global Finance отличи Обединена българска банка за
Коментари Харесай

ОББ с приз за най-добра банка за търговско финансиране в България

Престижното финансово издание Global Finance отличи Обединена българска банка за най-хубава банка в региона „ Търговско финансиране “ в България, оповестиха от финансовата институция. Наградата бе публично връчена на 16 януари 2019 година по време на BAFT Europe Bank-to-Bank Forum в Лондон, когато бяха раздадени деветнадесетите подред годишни награди World’s Best Trade Finance Providers на интернационалното списание Global Finance. Те отличават най-хубавите банки в региона на комерсиалното финансиране от 95 страни по света.

Наградата е от особено значение за ОББ, която получава признанието още при първото си присъединяване в състезанието, към този момент като част от KBC Груп и в динамичен интервал на интеграция и промяна.

"Горд съм, че изследването на Global Finance отличи ОББ с тази премия. За нас тя е самопризнание за високия професионализъм и качеството на услугите, които предлага екипът на Търговско финансиране в ОББ. Наградата е доказателство, че макар предизвикателната геополитическа, икономическа и софтуерна среда, ние поддържаме клиентите и сътрудниците си, предоставяйки им най-високо равнище на обслужване. ", съобщи Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ.

Класацията на Global Finance се сформира от редакторския ръб, премиите са стандарт за върхови достижения във финансовата промишленост, а лауреатите им се дефинират съгласно справедливи и субективни критерии. Обективните измежду тях са: размер на преводите, обсег на световното покритие, рентабилност, обслужване на клиенти, конкурентно ценообразуване, нововъведения и така нататък Субективните критерии включват мнението на отраслови анализатори, рейтингови организации, корпоративни мениджъри, софтуерни специалисти, клиенти и контрагенти от промишлеността. Като резултат банките-победители не постоянно са най-големите, най-старите или най-диверсифицираните, а са най-доказаните в дадена област.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР