Престижният голф турнир на шведския премиум бранд Volvo ще се

...
Престижният голф турнир на шведския премиум бранд Volvo ще се
Коментари Харесай

Volvo World Golf Challenge Bulgaria - турнирът с най-богата история в българските голф среди се завръща

Престижният голф шампионат на шведския премиум бранд Volvo ще се организира за 14-и следващ път. Над 80 състезатели ще премерят сили на 20 октомври в голф клуб „ Св. София “, с. Равно поле.

И тази година огромният победител ще има невероятната опция да показа България по време на международните финали. Миналогодишният победител в Дивизия А – Радослав Рашев се показа чудесно и справедливо завоюва първо място със забележителните 79 удара грос резултат.

Така той получи шанса да показа страната ни на интернационалния край, който се организира през март 2019 година в Южна Африка.

И тази година участниците в влиятелния шампионат ще се състезават за спомагателна извънредна премия – чисто нов Volvo XC40. Един от най-награждаваните модели в фамилията на Volvo преди броени дни беше показан на света и като първия напълно електрически Volvo автомобил.

Още с появяването си на пазара компактният SUV зададе нови стандарти в сегмента във връзка с дизайн, съгласуваност и системи за сигурност и завоюва благосклонностите на почитателите.

Материалите, претекстовете и вероятните цветови комбинации на модела са въодушевени от уличната мода, градската архитектура, дизайнерските артикули и поп културата.

XC40 предлага необятна и забавна цветова палитра, което го прави най-изразителния модел в портфолиото на Volvo. Уникалната опция да стане притежател на чисто новия стилен SUV ще получи състезателят в шампионата Volvo World Golf Challenge Bulgaria 2019, който успее да реализира фантазията на всеки голф състезател – Hole in One – впечатляващо достижение, което съставлява попадение в дупката непосредствено от начален удар.

Програмата по време на Volvo Golf Challenge Bulgaria ще бъде вълнуваща и разнообразна.

За гостите на събитието са планувани разнообразни интензивности, измежду които и опцията да тестват двата основни модела на Volvo Cars – изисканото Volvo XC60 и обновената версия на флагмана на шведския бранд - Volvo XC90, който дебютира пред българската аудитория преди седмица.

Volvo World Golf Challenge Bulgaria се провежда от Мото-Пфое за четиринадесета поредна година. Записването за шампионата протече при голям интерес, като местата за присъединяване се запълниха в деня на оповестяването им, а листата с чакащи продължава да пораства.
Форматът на игра по време на шампионата ще бъде самостоятелен в три хендикап дивизии:
А дивизия (хендикап < 12,4) самостоятелен строук плей на 18 дупки
B дивизия (хендикап 12,5 – 22,4) самостоятелен стейбълфорд на 18 дупки
C дивизия (хендикап 22,5 – 36) самостоятелен стейбълфорд на 18 дупки
Дивизия А ще играе грос, а Дивизии В и С - нет.

Турнирът е част от интернационалната конкуренция Volvo World Golf Challenge, който датира от 1988 година и продължава да вълнува всички голф състезатели в целия свят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР