Престижният демонстративен турнир по тенис Куйонг Класик в Мелбърн събира

...
Престижният демонстративен турнир по тенис Куйонг Класик в Мелбърн събира
Коментари Харесай

Силни съперници за Григор Димитров на ”Куйонг Класик

Престижният показателен шампионат по тенис " Куйонг Класик " в Мелбърн събира годишно звездни имена в международния тенис за крайна подготовка преди Откритото състезание на Австралия. Tози сезон измежду огромните любимци в схемата е Григор Димитров, който ще изиграе своите мачове сред 14 и 17 януари.

Дни преди началото на първия шампионат от Големия шлем Григор Димитров продължава усърдните си тренировки, за бъде квалифициран по най-хубавия метод за борба на корта " Род Лейвър Арина ".

Капитанът на България за ATP Cup оставя зад себе си страстите от позитивното показване на страната в отборната конкуренция, с цел да се концентрира върху независимите си изяви при започване на един доста претрупан и изискващ сезон.

Конкуренцията на Димитров в схемата на шампионата е доста мощна - първенецът от Откритото състезание на Съединени американски щати за 2014 година Марин Чилич, спечелилият във финалния Мастърс от 2019 Стефанос Циципас, финалистът от " Уимбълдън " 2016 Милош Раонич, локалният любим Ник Кирьос, сензацията от София Оупън 2019 Матео Беретини, Кевин Андерсън, Ришар Гаске и Борна Чорич.

" Куйонг Класик " се организира от 1988 година насам като в листата на спечелилите са именитите Пийт Сампрас, Андре Агаси и Роджър Федерер, както и Лейтън Хюит, Анди Родик, Фернандо Вердаско и Давид Налбандиан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР