Престижните награди отличиха със златна награда А1 за кампанията Истинските

...
Престижните награди отличиха със златна награда А1 за кампанията Истинските
Коментари Харесай

А1 с международно признание от Media & Interactive Design Awards

Престижните награди отличиха със златна премия А1 за акцията „ Истинските неща се сбъдват ”
А1 получи международно самопризнание от влиятелните MediaInteractive Design Awards, които отличиха със златна премия коледната акция на телекома „ Истинските неща се сбъдват ”. Кампанията, осъществена от А1 в партньорство със Saatchi&Saatchi Sofia, победи в категория Consumer TV - Campaign or series със серия от два телевизионни клипа ( клип 1 , клип 2 ).
В 49-ото издание на състезанието бяха подадени близо 1 000 поръчки от 39 страни, като от всички кандидатури едвам 4% получават златен документ, като измежду тях попада и коледната акция на А1.
През 2018 година един от най-разпознаваемите марки у нас реализира своето ребрандиране, ставайки А1. Целта на рекламните клипове беше да помогне на хората да се срещнат с новите полезности на А1 в подтекста на коледните празници.
Кампанията на А1 бе оценена от 10-членно жури, включващо представители на интернационалните организации, актьори на свободна процедура, преподаватели, криейтив шефове, текстописци, фотографи, илюстратори и други. Те гласоподаваха по канара от 1 до 10 по критериите креативност, дизайн, концепция и приложение на концепцията и осъществяване. Резултатът на поръчката се генерира електронно по отношение на оценките от журито, като поръчките не се борят една против друга, а се състезават самостоятелно с оценка от 1 до 10, като получилите над 7 точки са и тези, които получават златна премия.
Creativity International Awards е един от най-дълго провежданите самостоятелни състезания за реклама и графичен дизайн. С оценките от състезанието на MediaInteractive Design Awards, броят на премиите, които А1 получи за своята сполучлива промяна, надвишава 30. Александър Димитров, ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на А1, бе определен за „ Мениджър на годината 2018 ” в най-престижния конкурс за мениджърски достижения в България. Впоследствие той бе почетен и с наградата „ Мистър Икономика 2018 ” в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика ”. А1 бе оповестена за №1 в бранша на телекомуникациите от класацията Superbrands, а услугите А1 Wallet и A1 Smart Home победиха в своите категории в конкуренцията „ Продукт на годината ”.
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР