Престаряла лесбийска двойка от Саутхямптън е дала под съд 56-годишния

...
Престаряла лесбийска двойка от Саутхямптън е дала под съд 56-годишния
Коментари Харесай

Докъде се докараха: Лесбийки съдят съсед милионер, защото слуша песента „Когато мъжът обича жена”

Престаряла лесбийска двойка от Саутхямптън е дала под съд 56-годишния си комшия милионер с обвиняване, че той ги тормози всяка заран, когато включва уредба на мах с една и съща ария. По думите на дамите мотив за жалбата им са оскърбленията и заканите от страна на предприемача.

Искрата, запалила съседската война станали крясъците на петела на лесбийките рано сутринта. Бизнесменът помолил Хелена и Паула да се избавят от гръмогласната птица, написа The Sun. А когато те пренебрегнали молбата му, той почнал всяка заран да си пуска ария, която мнозина ЛГБТ-представители считат за хомофобна.

Жените са уверени, че Нейл не харесва нетрадиционните им връзки и са решили да го санкционират за това му отношение. Нейл Димот твърди от своя страна, че това са „ свадливи жени”, които по всевъзможен метод се мъчат да му причинят неприятности.

Потвърждение на това е правосъдният иск на лесбийките, в който те показват, че всякога, когато минават около къщата на милионера той включва на цялостна мощ песента „ Когато мъжът обича жена” и прави това преднамерено.

Дали този аргумент ще бъде признат за задоволително безапелационен от съда следва да се разбере. Делото към момента продължава на към този момент поради отсъствието на ясни претенции от страна на Хелена и Паула. Какво се стремят да реализират тези дами не е ясно даже на съдията.

По думите на юриста на предприемача лесбийките „ се стремят да обтегнат ушите на всеки, който се опита да засегне правата на представителите на половите малцинства”.
Милионерът Нейл Димот от своя страна е безусловно убеден в успеха си.

" Те са се възгордяли, че светът се върти към тях, само че това не е по този начин. Те не съумяха да потвърдят, че съм хомофоб и в този момент се пробват да ме изкарат дявол. Що се отнася до песента " Когато мъжът обича жена ", аз просто доста я одобрявам. Тя е по-добра спрямо петлите”, споделя Нейл.

Превод и редакция: БЛИЦ

Чуйте песента " Когато мъжът обича жена " в осъществяване на Percy Sledge:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР