Престъпници разбиват и обират коли с български регистрационни номера в

...
Престъпници разбиват и обират коли с български регистрационни номера в
Коментари Харесай

Нагли роми вършеят в Гърция, жертвите им са все българи

Престъпници разрушават и обират коли с български регистрационни номера в Гърция! Това оповестява 24rodopi.com, базирайки се на кърджалийка, станала жертва на наглите апаши. По думите й нарушителите разрушават стъклата на колите и отмъкват безусловно всичко, оставено в тях.

„ Бяхме на отмора в Неа Перамос. Отидохме на плажа " Амолофи ", паркирахме колата си на паркинг, покрай заведение. Изпитахме същински смут, когато взехме решение да се приберем. Стъклата на колата бяха разрушени, дамската ми чанта с паспорта на детето вътре липсваше. Нямаше ги и якетата ни “, съобщи дамата.

За благополучие, на няколко метра от колата са намерили документа на детето. „ Явно изхвърлят документите, не им трябват “, разсъждава тя.

Убедена е, че не е първата кола, разрушена и обрана в Гърция. Нейни другари също са й съобщили, че са били жертви на крадците.
Кърджалийката незабавно се обадила на незабавния телефон в Гърция. Изказа удивление от бързата реакция на тамошната полиция. Униформените са декларирали още, че сходни обири с разтрошаване на коли е имало предходната година към края на месец август, а за този сезон, нейният сигнал е първият. Според тях става дума за групи от нашенски, румънски или албански роми.

„ Не оставяйте нищо скъпо в колите си, когато отивате на плаж. По опция паркирайте тук-там, където има задоволително придвижване на хора “, приканва кърджалийката.

Междувременно сътрудници от Ксанти оповестиха, че има растеж и на разрушените коли в града. Миналата сряда са задържани два души – на 31 и 39 години, които разрушили кола и откраднали ръчна чанта, телефон, ключове, документи. В обискирания 39-годишен мъж е открит нож.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР