Престъпната група за трафик на жени наостава в ареста. В

...
Престъпната група за трафик на жени наостава в ареста. В
Коментари Харесай

Кметът на Тъжа Цвятко Балабуров и групата му остават в ареста

 Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев  Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев  Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев  Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев  Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев  Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев  Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев  Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев  Съдът гледа мярката за неотклонение на кмета на Тъжа Цвятко Балабуров. Снимка: Денислав Стойчев
Престъпната група за трафик на дами наостава в ареста. В нея, с изключение на кмета, има още 8 мъже.

В правосъдната зала стана ясно, че от деветимата на двама са наложени ограничения за неотклонение „ Парична гаранция ” още след приключване на 24-часовото им задържане. Останалите 7 остават в ареста, реши довечера спецсъдът, осведоми.

Всеки един от обвинените има право да апелира своята мярка за отклоняване и тя да се гледа след седмица от Апелативния профилиран съд.

Групата беше разрушена от ГДБОП. Всеки от членовете й е имал избрани функционалности – някои са се занимавали с намирането на девойките, някои са отговаряли за събирането на парите, имало е мъже, които са превозвали дамите до избрани адреси.

Хората в Тъжа виждат рядко кмета, само че го харесват. Балабуров е от партия „ Народен съюз ” и е спечелил изборите с 85% болшинство.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР