Престъпна група, съставена изцяло от българи, се занимава с бизнес

...
Престъпна група, съставена изцяло от българи, се занимава с бизнес
Коментари Харесай

Разкритие: Ето кой нашенец управлява бизнеса с проститутки и джебчийки в Испания

Престъпна група, формирана напълно от българи, се занимава с бизнес с плът и обири в Испания. Схемата работи минимум от година в най-малко три страни на два континента, оповестява bulgaros.ovh.
Престъпната група е формирана напълно от българи, а част от жертвите са малолетни девойки, продавани от родителите си, с цел да работят като джебчийки. Властите в Испания настояват, че начинаещите се купуват за по 20 000 евро, а по-опитните – за 30 000, оповестяват испанските медии.

След траяло една година следствие през май тази година испанската полиция задържа 41 българи, 12 от които са малолетни. Общото сред децата е, че живеят в Испания легално – напуснали са страната ни с безсрочни пълномощни от родителите си.

В документите обаче не е посочено име на компаньон. Жертвите са от разнообразни градове в България – Ямбол, Бургас, Велико Търново, Плевен, Перник, Стара Загора и други.

Шефът на групата, уличена в трафик на дами за проституция и обири, е М. Борисов. Живее в Испания от 17 години. Той обезпечава и квартирите, в които живеят крадлите, множеството от ромски генезис.

Апартаментите са нелегално окупирани. Те са благосъстоятелност на банки, защото хората, които са желали да ги купят, не са покривали постоянно вноските си за лизинг.

Момичетата заплащат даже наем за употребените квартири. В някои от тях живеят по 20 души, като се редуват – до момента в който половината са на работа, другата половина си почива в съответния апартамент. След това се сменят.

Властите в Испания не знаят какъв % от „ заработеното “ остава за българките.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР