Престъплението е извършено при условията на опасен рецидив, със сила

...
Престъплението е извършено при условията на опасен рецидив, със сила
Коментари Харесай

Последна Информация! Брутално Изнасилване Потресе Цяла България! За Ужас На Всички Извършиха Зверството Със Самата

Престъплението е осъществено при изискванията на рисков рецидив, със мощ и заплашване, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

54-годишният Илко, прочут като Исмаил, изтърпявал 12-годишна присъда отнемане от независимост при непоколебим режим, също за изн*силване. В богатата му правосъдна биография са вписани четири влезнали в действие присъди за изн*силване, както и за закононарушения срещу собствеността.

Независимо от тежестта на закононарушенията и размера на последното му наказване отнемане от независимост със заповед на началника на варненския затвор той бил награден с 5 денонощия домакински отпуск от 23 юни до 28 юли 2017 година

Мъжът отседнал при сестра си, която живеела в село Равна гора, община Аврен. Ден преди края на домашния си отпуск – на 27 юни, Илко отишъл в дома на старата жена със сина на сестра си, който трябвало да й занесе дърва за огрев. След това двамата се върнали в къщата в Равна гора и мъжът пил до зори, когато решил да се върне в дома на старицата.

С ловкост проникнал в пристройката, където дамата спяла и с цел да я принуди да излезе отвън дома си, светнал лампите на първия етаж. Събудена от шума, тя излязла да изгаси, а той се промъкнал в пристройката и се скрил. След като жертвата влезнала, Илко я нападнал, като затиснал устата и почнал да се гаври полово с нея. Заплашил я, че ще я убие, и обяснил, че желал да бъде с бяла жена. Все отново той не съумял да я изн*сили. Опитът му за съвкупление останал незавършен по независещи от волята на подсъдимия аргументи, подчертаха от прокуратурата.

Насилникът обаче съумял да аргументи на бабата разнообразни травматични увреждания по време на едночасовото си престояване в дома й. Пенсионерката подала сигнал и 54-годишният пандизчия бил арестуван на връщане от домашния отпуск.

Предстои делото против Илко Ив. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР