Престанете да играете този театър на морал. С тези думи

...
Престанете да играете този театър на морал. С тези думи
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към ПП: Престанете да играете този театър на морал, няма да отговарям на предатели

Престанете да играете този спектакъл на морал. С тези думи Тошко Йорданов се обърна към към този момент някогашните си съдружни сътрудници от парламентарната група на „ Продължаваме промяната “. Това се случи по време на дебатите към оставката на ръководителя Никола Минчев, оповестяват от БГНЕС.
Йорданов съобщи, че няма да дава отговор на предатели. Той акцентира, че Има Такъв Народ първи са поискали оставката на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев.

„ Ние първи се отказахме от това позорно държавно управление и продължаваме да вървим напред. Това може да не ви харесва “, сподели Йорданов.

" Македонският сюжет е подправен. Няма никакви секрети сделки, всичко е небивалица на индивида от диванчето, който искаше да продаде националния интерес против спогодба за отпадане на визите за българите за Съединени американски щати ", сподели по-рано от парламентарната естрада ръководителят на групата на Политическа партия Андрей Гюров. " Гласуването на оставката на Никола Минчев е тест. Днес мафията ще си преброи гласовете в залата ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР