Престанах да вярвам на данните, които ръси Министерството на туризма.

...
Престанах да вярвам на данните, които ръси Министерството на туризма.
Коментари Харесай

Администрацията на Ангелкова съсипа българския туризъм, смята Бранимир Ботев

Престанах да имам вяра на данните, които ръси Министерството на туризма. Ще вземе да се окаже, че за 4 години, два пъти се е покачил туризмът ни. Това не е правилно, съобщи някогашният зам.-министър на туризма Бранимир Ботев.
Данните на Николина Ангелкова и международните организации доста се разминават. Това е тъй като ръководещите не желаят да изведат действителна статистика какъв брой хора почиват в България. А това се прави тъй като тези пари отиват в нечий джоб, добави той.

Пред " Денят ON AIR " той посочи, че е отправил 7 въпроса към Ангелкова, само че и думичка не му е отговорено. Той допуска, че тематиката се заобикаля, защото става въпрос за заинтригувани страни.

" Четири години Ангелкова прави безобразия. Най-голям растеж има в градския туризъм. Културно-историческият туризъм дърпа. Но не с помощта на министър Ангелкова. Предстои ни да бъдем изпреварени от Албания и Македония, в случай че продължаваме по този начин ", акцентира някогашният зам.-министър.

" В рамките на тези 4 години нищо не се направи за българския туризъм. Публичните благосъстояния на страната ги даваме на частни концесионери, с цел да ги употребяват. Съсипахме българският туристически артикул. Ние съвсем не вървим на Черноморието си ", заключи за край Бранимир Ботев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР