Пресслужбата на Варненския апелативен съд припомня, че Младен и баща

...
Пресслужбата на Варненския апелативен съд припомня, че Младен и баща
Коментари Харесай

Потвърдиха ареста на мъж, разследван заедно с баща си за убийството на свой съсед


Пресслужбата на Варненския апелативен съд напомня, че Младен и татко му са в ареста от 20 август. Още първите следствени дейности открили, че 54-годишен мъж е бил погубен на 20 юли и хвърлен в петметров бунар. Според обвиняването, убийството е било осъществено денем. Тримата били в дългогодишни междусъседски спорове, повечето от които били предизвикани от убития. Тялото му е било открито няколко дни след сигнал, подаден от околните му.

Днес съставът на Апелативния съд показа основанията на първата правосъдна инстанция за потвърждаване на непрекъснатия арест на Младен Ил. Събраните в хода на следствието доказателства водят и този съд до обосновано съмнение, че обвиненият е причинител на закононарушението, за което е притеглен.

Съдът регистрира освен тежестта на незаконното действие, което се санкционира със затвор и от 10 до 20 години, само че и правосъдното минало на Младен, осъждан 4 пъти за разнообразни закононарушения. Преценката на тези обстоятелства дава съображение да се удостовери и извода, че напълно действителна е заплахата обвиненият да извърши закононарушение или да се укрие.

Определението на Апелативен съд – Варна, с което си удостоверява непрекъснатия арест на Младен Ил., притеглен като обвинен дружно с татко си по тази причина, че умъртвили собствен комшия от търговищкото село Давидово не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР