Прессекретарят на президента на САЩ Доналд Тръмп Кейли Макинани потвърди

...
Прессекретарят на президента на САЩ Доналд Тръмп Кейли Макинани потвърди
Коментари Харесай

От Белия дом потвърдиха намерението на Доналд Тръмп да организира среща на лидерите на Г-7 през юни

Прессекретарят на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Кейли Макинани удостовери желанието на президента да провежда персонална среща на водачите на страните от Г-7 във Вашингтон през юни, оповестява РИА „ Новости ”.

Макинани сподели, че няма да навлиза на този стадий в механически детайлности по какъв начин тъкмо ще стане тази среща.

„ Само ще потвърдя, че президентът в действителност има огромно предпочитание срещата на водачите на Г-7 да се организира във Вашингтон, освен тъй като ние започваме да отваряме страната си след карантината от ковид, само че и целият свят стартира да се отваря ”, сподели Макинани.

Тя добави, че Тръмп желае да провежда срещата през юни, само че съответни дати и механизъм, по който ще се организира срещата, все още не са ясни.

По-рано Доналд Тръмп съобщи, че обмисля вид за персонална среща на водачите на Г-7, която да се организира в крайградската му резиденция Кемп Дейвид./ ПИК

 

 
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР