Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков нарече борбата

...
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков нарече борбата
Коментари Харесай

Песков: Войната между Русия и Запада е за дълго време

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков назова битката сред Русия и Запада война в необятния смисъл на думата и предизвести, че тя ще бъде за дълго време, оповестяват съветски медии.

„ Ако имате поради, да речем, война в необятен подтекст - това е борба с враждебни страни, с вражески страни, това е хибридна война, която те са отприщили против нашата страна, тогава това е за дълго време. И тук имаме потребност от неотстъпчивост, убеденост в себе си, целенасоченост и единение към президента ", сподели още Песков по време на брифинг в отговор на въпрос какъв брой време може да продължи една специфична военна интервенция.

„ Америка, която все пак към момента претендира, че е международен преподавател по по този начин наречената народна власт, прави втори опит да събере редица страни под прикритието на възпитаници, с цел да морализира там ", добави Песков.

„ Тези, които желаят да вземат участие в този урок, са тяхна суверенна работа, само че тук в действителност доста хора виждат, че сходни опити за делене на света на първокласни и второкласни страни към този момент се възприемат от мнозина с усмивка ", разяснява Песков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР