Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков нарече новите санкции на САЩ

...
Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков нарече новите санкции на САЩ
Коментари Харесай

Кремъл: Новите санкции на САЩ срещу Русия са враждебни действия

Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков назова новите наказания на Съединени американски щати против Русия враждебни дейности, задачата на които е с непазарни средства Москва да бъде изтласкана от пазара, съобщи ТАСС.

" Тези дейности са враждебни, дано да кажем по този начин, вражески, непредсказуеми и, несъмнено, нанасят щета на двустранните ни връзки, които така и така са в тъпо положение ", сподели представителят на президента Владимир Путин пред публицисти в Кремъл.

Според него в новите американски наказания прозира " недобросъвестната, нечестна конкуренция " и те са " опит да бъде изтикан от пазарите основният съперник на американските производители " на оръжия. " Продукцията на съветския военно-промишлен комплекс не просто е конкурентна, а постоянно и свръхконкурентна ", уточни Песков, представен от Българска телеграфна агенция.

Той сподели, че Москва и Вашингтон към този момент не са дали даже намек за допустима нова среща на президентите на Русия и Съединени американски щати.

Песков заяви, че президентът Путин е осведомен с обясненията, които израелските Военновъздушни сили са дали за случая с съветския военнотранспортен аероплан Ил-20, който бе свален над Средиземно море край сирийския бряг. Говорителят опроверга изказванията, че Путин бил ядосан на Асад поради свалянето на самолета и не му вдигал телефона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР