Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер беше критикуван от репортер

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер беше критикуван от репортер
Коментари Харесай

Репортер на CNN критикува KJP за това дали Харисън Бъткър от Chiefs все още е добре дошъл в Белия дом на фона на шум от реч

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер беше подложен на критика от кореспондент на CNN по отношение на това дали Kansas City Chiefs рита Харисън Бъткър към момента е добре пристигнал в Белия дом, защото неотдавнашната му тирада провокира яд от демократичните медии.

Коментарите, които Бъткър направи във встъпителната си тирада тази седмица в частното католическо учебно заведение Benedictine College, разпалиха огнена стихия в политическата левица, защото той подлага на критика президента Байдън и абортите, както и похвали жена си за ролята й на „ стопанка “.

На брифинга за пресата в петък Жан-Пиер се изправи пред старши кореспондента на CNN в Белия дом MJ Lee по отношение на поканата на Бъткър в Белия дом, защото началниците би трябвало да се появят след успеха им в Супербоул по-рано тази година.

Реч при откриването, направена от играча на Канзас Сити Чийфс Харисън Бъткър, провокира мощна реакция от страна на демократичните медии. (Купър Нийл/Гети изображения)

„ Мога към момента пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР